Apareixen pintades a l'IES Angeleta Ferrer


  • Comparteix:

Uns desconeguts han pintat la façana de l'IES Angeleta Ferrer reclamant una educació digna i la desaparició dels barracons. L'acció està signada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans. El director del centre, Joan Artigas, atribueix aquests actes a la desinformació ja que les obres que han de solucionar la problemàtica dels barracons arrancaran d'aquí a un mes.

Artigas ha recordat que és habitual que el recinte pateixi les accions de 'grafiters'. En aquest cas atribueix aquestes pintades reivindicatives a la desinformació ja que les obres que han de substituir els barracons ja estan projectades.

Joan Artigas

Que apareguin pintades no és nou. Aquestes van en contra dels barracons, però tothom sap que les obres començaran aviat. Qui ho hagi fet està força desinformat.


El director del centre ha mostrat preocupació per les reiterades pintades que pateix el centre i que degraden el seu estat. En aquest sentit, Artigas aposta pel treball conjunt entre l'IES, l'Ajuntament i la policia local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.