L'Ajuntament aposta pel 'bicing' per contrarrestar el problemes de mobilitat que comportarà l'arribada d'Esade


  • Comparteix:

L'àrea de Mobilitat considera que el 'bicing' ha de ser clau per respondre als reptes de mobilitat que plantejarà l'arribada d'Esade a la ciutat. L'arribada del servei públic de préstec de bicicletes anirà acompanyat d'un abonament per aparcar aquests vehicles privats en qualsevol dels aparcaments municipals.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, considera que el 'bicing' donarà molta fluidesa a la mobilitat de molts joves que vinguin del Vallès o de Barcelona. Segons Subirà, serà una manera 'fantàstica' d'arribar a Esade.

Així ho ha dit en declaracions al magazín 'San Cugat a fons'.

Marta Subirà

No es pot mimetitzar el sistema de barcelona perquè hem de veure les nostres particularitats però l'eix estació de Sant Cugat-Esade serà un eix clau.


El 'bicing' estarà al pressupost del 2008, que encara s'ha de tancar, i no serà gratuït, tot i que el cost serà simbòlic, segons Subirà.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat també ha avançat que s'està treballant en un projecte d'un abonament per aparcar en qualsevol aparcament municipal.

Marta Subirà

Estem treballant en un abonament per aparcar en qualsevol aparcament de la ciutat.


Segons Subirà s'afavorirà els que ja tinguin una bicicleta de propietat i vulguin utilitzar-la amb tranquil·litat per la ciutat.

D'altra banda, Subirà ha tornat a remarcar la importància cabdal que suposa per a Sant Cugat l'allargament de la línia de l'Avinguda del Tibidabo dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per donar servei a Esade i als barris de l'Eixample Sud i Torre Blanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.