Suport de l'Ajuntament a les demandes veïnals per reduir el soroll dels trens


  • Comparteix:

L'Ajuntament dóna suport als veïns que reclamen la instal·lació de pantalles acústiques per reduir el soroll del pas dels trens pel centre de la ciutat. El consistori es compromet a pressionar la Generalitat i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) perquè adoptin aquesta mesura mentre no se soterren les vies.

A principis de mes, l'Associació Veïnal Centre-Estació i un grup de residents de l'avinguda de Villadelprat van exigir públicament als FGC la instal·lació de mampares per reduir el soroll dels trens al pas per l'estació de Sant Cugat. El consistori s'ha posicionat de nou a favor d'aquesta demanda veïnal, tot i que considera que la solució definitiva és el soterrament de les vies, prevista pels volts del 2015.

Segons l'Ajuntament, el soterrament de les vies també permetrà unir dues parts de la ciutat separades pels FGC.

Marta Subirà és tinenta d'alcalde de Mobilitat.

Marta Subirà

Amb el soterrament, guanyaríem un espai ciutadà valuós. Mentre no se soterrin les vies, les mampares són una bona solució contra el soroll.


Subirà ha afegit que el consistori també reclama a Renfe que prengui mesures per reduir l'impacte sonor del pas dels seus trens per Coll Favà i la zona de Roquetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.