L'exposició 'El Vallès amb els cinc sentits' pretén mostrar la riquesa natural de la comarca


  • Comparteix:

Coincidint amb l'inici de la celebració de la setmana del Vallès Natural, aquest divendres s'inaugurarà l'exposició 'El Vallès amb els cinc sentits'. L'objectiu de la mostra és apropar la riquesa natural de la nostra comarca per fomentar la sensibilitat cap al medi ambient.

L'exposició l'organitza el Consell Comarcal per donar a conèixer la flora, fauna i la riquesa arquitectònica del Vallès. Segons el regidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés, el patrimoni natural de la ciutat és un actiu molt important que cal divulgar i protegir:

Jordi Ferrés

Cal que els ciutadans coneguin l'entorn de Collserola, que forma part del patrimoni de la ciutat


A més de fotografies, la mostra té una cova màgica i altres elements per aconseguir que els 5 sentits s'involucrin en el coneixement del nostre entorn. Segons Ferrés, l'exposició no és tant per veure com per participar-hi activament:

Jordi Ferrés

L'exposició té diferents elements que desperten els cinc sentits, perquè els visitants hi participin activament


Paral·lelament, s'organitzarà una excursió guiada per la Vall de Gausac i Sant Medir i altres activitats adreçades als més menuts. Segons el regidor de medi ambient, l'objectiu d'aquests actes és educar els infants en el respecte al medi ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.