ASDI rep el suport econòmic de la Caixa per construir la llar-residència


  • Comparteix:

La Caixa ha aportat 25.000 euros a l'Associació Pro Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI) per la construcció de la seva futura llar-residència. L'entitat vol construir el nou edifici a Valldoreix, a prop de l'actual. En aquest sentit, l'associació ja ha presentat el projecte definitiu a l'EMD i ara està a l'espera de la seva aprovació. El 50% del projecte anirà a càrrec de la Generalitat.

ASDI ha rebut el suport econòmic de l'Obra Social de la Caixa per tirar endavant la construcció de la seva llar-residència. L'entitat financera dóna suport 36 projectes de la demarcació de Barcelona que fomenten el desenvolupament de les persones amb discapacitats. La Generalitat finança el 50% del projecte i ASDI està cercant ajudes per cobrir la resta del pressupost.

Escoltem la presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Enriqueta Guarch

Ahir vam entregar el projecte a l'EMD i ara esperem que ens donin el permís d'obres. Tenim moltes ganes i necessitat d'aquesta llar, però volem anar pas a pas.


Enguany, el sopar solidari de l'entitat tindrà lloc el 17 de novembre a l'Hotel Campus de Bellaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.