Sant Cugat presentarà el seu model d'habitatge públic al Barcelona Meeting Point


  • Comparteix:

El saló immobiliari Barcelona Meeting Point tindrà un estand de l'empresa municipal d'habitatge Promusa. En aquesta ocasió, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, participarà en un fòrum on explicarà les tècniques que l'empresa local utilitza als edificis de nova construcció. Aquesta serà la tercera vegada que Promusa participarà a la trobada.

El Barcelona Meeting Point, que comença aquest dimarts i s'allargarà fins l'11 de novembre, se celebrarà a la Fira de Montjuïc. La nostra ciutat estarà present a l'estand de la Federació de Municipis de Catalunya. En concret, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explicarà a la trobada el sistema ecològic Teccon i el sistema centralitzat que s'utilitza a la nostra ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica l'objectiu de la participació de Promusa al Meeting Point, que defineix com 'gran aparador'.

Lluís Recoder

Aquest aparador seria incomplert si no hi fossin els Ajuntaments. Sobretot per explicar la feina que fem.


A l'estand, s'hi podrà trobar informació de totes les promocions que Promusa té en projecte o ha fet fins el moment. Segons dades de l'Ajuntament, a la nostra ciutat un 8,5% de població viu en un habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.