Sant Cugat tindrà un servei especial d'autobusos per Tot Sants


  • Comparteix:

Un servei especial d'autobusos portarà un any més als santcugatencs al cementiri per la diada de Tots Sants. El servei, que ha començat a funcionar aquest diumenge, seguirà actiu dimecres i dijous, quan s'espera més afluència. El preu del viatge d'anada i tornada és de dos euros i mig.

La sortida dels busos es farà des de la plaça Sant Francesc i des del cementiri i el servei s'ajustarà als horaris i recorreguts establerts. Per cada dia del servei hi haurà dos autobusos que circularan amb freqüències de pas de mitja hora.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, explica l'objectiu de la iniciativa.

Marta Subirà

La idea és que hi hagi tot un recorregut per les diferents zones de la ciutat per tal que la gent es pugui desplaçar al cementiri.


La sortida des de la plaça de Sant Francesc serà a les deu del matí i acabarà a dos quarts de sis de la tarda, mentre que des del cementiri la primera sortida serà a dos quarts d'onze del matí i acabarà a les sis de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.