L'Assemblea Popular de l'Habitatge reuneix una cinquantena de persones en les seves primeres jornades participatives


  • Comparteix:

Les primeres jornades d'acció i reflexió de l'Assemblea Popular de l'Habitatge posen en evidència que els santcugatencs estan molt preocupats per la vivenda, segons l'organització. Una preocupació que l'Assemblea vol canalitzar i convertir en actuacions concretes el més aviat possible. Les conclusions de les jornades es faran públiques en un acte durant la Festa de Tardor.

Les jornades han començat aquest divendres amb la lectura d'un manifest i han continuat durant tot el cap de setmana amb un taller sobre sostenibilitat i diverses xerrades divulgatives. La participació ha estat d'una cinquantena de persones en cadascun dels actes, una dada que ha sorprès la mateixa organització.

Núria Gibert

Ha sigut un èxit rotund, tant a nivell d'assistència com a nivell de participació. Hi havia gent de totes les edats i procedències, es nota que és un tema candent.


L'Assemblea ha constatat que la societat civil de Sant Cugat està preocupada per l'habitatge, i que cal canalitzar les inquietuds i la força de la gent per tal de consensuar mesures concretes.

Per fer això cal que l'Assemblea continuï amb les seves activitats. Núria Gibert s'ha mostrat convençuda que seguiran programan activitats.

Núria Gibert

No sabem si serà d'aquí tres mesos o d'aquí mig any, ni el format que tindrà, però el que sí que veiem és que fer activitats com aquestes és molt important.


Les conclusions extretes de les jornades es faran públiques en un acte que tindrà lloc durant la Festa de Tardor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.