L'Ajuntament publica una guia d'acollida per als nouvinguts


  • Comparteix:

Sant Cugat disposa d'una guia d'acollida bàsica per als nouvinguts on s'informa dels tràmits bàsics per establir-se a la ciutat. La publicació s'ha editat en sis idiomes i és fruit del treball conjunt de l'Ajuntament i diverses entitats locals. La guia es distribuirà des de diferents punts com els centres de salut, centres esportius i llocs de trobada habituals entre els nouvinguts.

Facilitar l'arribada dels nouvinguts a la ciutat és l'objectiu de la guia d'acollida que ha editat l'Ajuntament en col·laboració amb diverses entitats. Es tracta d'una guia bàsica editada en sis idiomes que explica on empadronar-se, com escolaritzar el fills o on cal adreçar-se per obtenir assistència mèdica, entre altres informacions bàsiques.

En la presentació de la guia, la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha reafirmat el repte de l'Ajuntament davant la immigració.

Susanna Pellicer

És una guia bàsica, era necessari per orientar els nouvinguts. És important per l'Ajuntament ser els primers en acollir-los, per informar i també per planificar el futur.


La guia, que serà una eina important pel servei d'acollida, es distribuirà pels centres de salut, centres esportius i llocs de trobada entre immigrants com els locutoris o entitats dedicades a la immigració. Per ara, s'ha fet una primera edició de 2.000 exemplars, una tirada curta en previsió que les noves edicions la informació s'actualitzi i s'ampliï.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.