Baixa la demanda de viatges pel pont a causa de les hipoteques i Internet


  • Comparteix:

Les agències registren un descens en la demanda de viatges organitzats pel pont de la puríssima. Les oficines santcugatenques atribueixen aquesta davallada a l'augment del cost de les hipoteques i a la utilització d'Internet per organitzar les sortides.

Les capitals europees - París, Roma i Amsterdam, entre altres - són les destinacions més demanades pel pont de la puríssima. Tot i això, la demanda ha baixat respecte anys anteriors.

El responsable d'Ussía Tours, Joaquim Capdevila, explica les causes de la baixada de demanda a les agències.

Joaquim Capdevila

En els productes de majorista, hem trobat una baixada de la demanda a causa de les hipoteques i per la gent que decideix anar a l'aventura.


La demanda per Internet treu cada cop més clients a les agències, tot i que encara hi ha gent que prefereix contractar assessorament professional per viatjar. També es troben amb clients que ja han reservat els vols i només volen ajuda amb els hotels i altres serveis. Les agències coincideixen que els que més utilitzen Internet per reservar els vols són els joves. Fins i tot, les mateixes oficines utilitzen aquest mètode per trobar els vols.

La directora d'oficina de Viatges Marsans, Vinyet Carbonell, explica la falta de temps en la planificació.

Vinyet Carbonell

Últimament es retarda molt la planificació i quan el client ve ja no queden places. Aleshores el client ha de triar un altre destí on encara quedin places.


Algunes agències també han notat que els clients retarden cada cop més la planificació dels viatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.