Robatoris i danys materials, principals delictes en el primer any dels Mossos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els furts, els danys materials i els robatoris a l'interior de vehicles són els delictes més comuns a la nostra ciutat. Sant Cugat té un índex de delinqüència 12 punts per sota de la mitjana catalana. Ho ha explicat l'inspector en cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, Rafael Puche, en la valoració d'un any del desplegament d'aquest cos policial a la nostra ciutat.

Si a Catalunya l'índex de delinqüència és de 62 delictes per cada 1.000 habitants, a Sant Cugat la xifra se situa 12 punts per sota, amb 50 delictes per cada 1.000 habitants.

L'inspector en cap de l'oficina dels Mossos d'Esquadra, Rafael Puche, explica quins són els delictes més comuns a la nostra ciutat.

Rafael Puche

Els tres delictes que més es produeixen són els delictes de furts, danys i robatoris a l'interior dels vehicles. Suposen un 55% dels fets que es produeixen a Sant Cugat.


Pel que fa a les dades de robatoris silenciosos, l'inspector en cap ha assegurat que representen actualment un 1% del total de delictes.

Puche ha destacat que en aquests casos és important la col·laboració de la ciutadania.

Rafael Puche

La ciutadania ha de posar de la seva part per fer segura la vivenda. Les dades mostren que les alarmes de les vivendes on han entrat a robar no estaven connectades.


Puche s'ha mostrat satisfet per la feina duta a terme al capdavant de la comissaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.