El teixit associatiu pren el carrer en la 32a Festa de Tardor


  • Comparteix:

El lema d'enguany és 'Prou creixement a qualsevol preu'

El lema d'enguany és 'Prou creixement a qualsevol preu'

Un debat sobre el model de creixement de la ciutat dóna aquest divendres el tret de sortida a la 32a Festa de Tardor. La festa de les entitats s'allargarà fins diumenge i tindrà com a plat fort la tradicional mostra a l'entorn del Monestir, en què participaran una norantena d'associacions i col·lectius. L'edició d'enguany comptarà per primera vegada amb un estand del Síndic de Greuges local.

Sota el lema 'Prou creixement a qualsevol preu', la Festa de Tardor farà reflexionar sobre el model de ciutat i el paper de la societat civil en el Sant Cugat dels 90.000 habitants. El tret de sortida arribarà aquest divendres a la tarda, amb una taula rodona a la Casa de Cultura. A partir de dissabte, el centre neuràlgic de la festa es desplaçarà a l'entorn del Monestir, que s'omplirà amb les paradetes de prop de 90 entitats.

El coordinador de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, explica la participació d'entitats en l'edició d'enguany.

José Manuel Casteleiro

S'ha consolidat la festa amb la participació de 87 entitats que desenvoluparan actes durant el dissabte i el diumenge. Això ajuda a engrescar els ciutadans.


Entre les activitats programades, destaca un Correfoc de Tardor organitzat pels Diables, una pedalada, una actuació dels castellers i un mercat d'artesans. El pregó, dissabte a la tarda, anirà a càrrec de Ràdio Sant Cugat en motiu del 25è aniversari de l'emissora municipal.

Entre les novetats, José Manuel Casteleiro destaca la presència del Síndic de Greuges a la mostra d'entitats.

José Manuel Casteleiro

Aquest any comptem amb la participació del Síndic de Greuges amb una parada a la festa. És una forma d'apropar les institucions als ciutadants.


Un dels plats forts de la Festa de Tardor serà l'acte d'apadrinament per part del Joan i la Marieta dels dos nous gegantons de la ciutat, en Jan i la Noa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.