Els llums de Nadal s'encenen abans d'hora per error


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Alguns llums de Nadal s'han encès abans d'hora aquest dissabte a la nit a l'últim tram del carrer Valldoreix. L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb l'empresa que els instal·la per apagar els llums. La tradicional encesa oficial està prevista per a principis del proper mes.

Aquests últims dies l'empresa encarregada ja ha començat a instal·lar els llums de Nadal per diversos carrers de la ciutat, tot i que l'encesa oficial no arribarà fins d'aquí unes setmanes.

Tot i això, durant l'última setmana, s'han pogut veure els llums encesos en un tros de l'avinguda de Francesc Macià i al tram final de carrer Valldoreix, quan ja gira cap a l'estació. Els llums de Nadal estan connectats a diversos fanals de la ciutat i possiblement per aquest motiu s'han encès per equivocació.

El consistori ha atribuït l'encesa accidental a l'empresa responsable i ha demanat ràpidament a la companyia que els mantingui apagats fins a l'encesa oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.