Els nous semàfors de la carretera de Vallvidrera encara no funcionen


  • Comparteix:

Els semàfors de la carretera de Vallvidrera entre les rotondes de l'Escola d'Arquitectura, el carrer de Manel Farrés i l'avinguda de Rius i Taulet encara no han entrat en funcionament. Els quatre semàfors havien de posar-se en marxa, segons les previsions municipals, la segona quinzena d'octubre.

Els semàfors, que ja estan instal·lats des de fa dies a la carretera de Vallvidrera, intensificaran la seguretat viària de la via. L'objectiu és millorar la connexió del pas de vianants entre els barris del Parc Central i el Turó de Can Mates. Tot i això, l'Ajuntament tenia previst que els quatre semàfors entressin en funcionament entre el 15 i el 30 d'octubre, i els llums viaris encara estan apagats.

Els semàfors funcionaran a partir de polsadors per als vianants i mòduls per a invidents. Aquests semàfors disposen d'un sistema de detecció de vehicles. D'aquesta manera, els tècnics de mobilitat poden donar una ordre al regulador per controlar la velocitat, si els vehicles van molt ràpid per la via, o bé mantenir-lo en verd si la circulació és molt densa.

El pressupost de la instal·lació dels quatre semàfors és de 62.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.