La família Alsina contradiu els Mossos i desacredita el mòbil de l'assasinat


  • Comparteix:

La família Alsina treu credibilitat al mòbil del crim apuntat pels Mossos d'Esquadra en considerar-lo 'inconsistent'. El portaveu familiar assegura que la quantitat de diners que el presumpte assassí i cunyat de la víctima devia a l'industrial no era motiu per cometre aquest delicte, tal com apunta la policia.

Les declaracions de l'advocat arriben després que fonts del cas hagin revelat que el presumpte assassí hauria comès el crim en comprovar que no podia retornar un préstec a l'empresari.

Fonts properes al cas treuen credibilitat a aquest mòbil per dos motius. Un, el cunyat devia entre 60.000 i 90.000 euros a l'industrial, una quantitat 'insignificant' per a Alsina, i dos, el termini per retornar el préstec encara no havia vençut.

Escoltem el portaveu de la família Alsina, Xavier Melero, en declaracions a Rac 1.

Xavier Melero

Ésun mòbil inconsistent: la quantitat que devia era irrellevant i encara no podia demanar els interessos.


Totes les proves recollides pels Mossos apunten al cunyat com a assassí, però fonts properes al cas ho posen en dubte perquè la policia no el va detenir d'immediat.

L'advocat també ha negat que el cunyat hagués contractat una pòlissa de vida abans de tenir un accident de trànsit que, segons la policia, va ser 'un suïcidi encobert'. Aquest sinistre va tenir lloc al setembre, quan l'accidentat ja era el principal sospitós del delicte i sabia que la policia l'investigava.

Precisament, l'advocat ha afegit que a l'atestat dels Mossos d'Esquadra no s'ha inclòs un estudi sobre l'accident de trànsit en què va morir el cunyat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.