Els educadors infantils reuneixen 100 firmes a Sant Cugat per reclamar un augment de sou


  • Comparteix:

Un centenar de persones han donat suport a la concentració d'educadors infantils que ha tingut lloc aquest dimecres al vespre a la plaça d'Octavià. El motiu de la protesta, convocada pel sindicat UGT, ha estat reclamar un augment d'un 10% en el sou base dels educadors infantils, que actualment és de 730 euros al mes.

La concentració de Sant Cugat ha estat simultània amb trobades a Barcelona, Tarragona i Girona, totes elles convocades pels sindicats UGT, CCOO i USOC. De moment, els educadors infantils han aconseguit reunir unes 8.000 signatures a tot Catalunya, comptant amb el centenar de firmes obtingudes a la nostra ciutat.

Escoltem Chus Sánchez, educadora d'una llar d'infants privada de Sant Cugat.

Chus Sánchez

El que reivindiquem és que el sou que tenim és percari. Volem que Generalitat i ajuntaments arribin a un acord perquè s'augmenti el nostre salari en un 10%.


Després d'aquesta primera convocatòria, els educadors infantils de Sant Cugat pretenen organitzar més concentracions a la nostra ciutat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.