Promusa dóna a conèixer avui els adjudicataris de 72 pisos públics


  • Comparteix:

Els nous adjudicataris de 72 pisos de Promusa de lloguer per a jovent i gent gran es donaran a conèixer aquest divendres. Les llistes es podran consultar a les oficines de l'empresa municipal d'habitatge o a la seva web.

Els 72 pisos adjudicats es reparteixen en 54 pisos de lloguer per a joves, ubicats a l'avinguda de la Clota, al barri de Vulpalleres, i 18 pisos de lloguer per a gent gran, ubicats a la plaça del Coll.

Els pisos d'aquestes dues promocions públiques tenen una o dues habitacions. Està previst que les claus es lliurin a principis de l'any vinent.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que el procés per arribar al sorteig ha seguit el seu pas habitual.

Mercè Conesa

L'única cosa que ha considerat l'últim consell d'administració és la revisió d'algunes al·legacions.


Des de la seva creació, Promusa ha posat en marxa la construcció de gairebé 2.100 habitatges. Pel moment, s'han lliurat prop de 900 pisos i 841 estan actualment en fase de construcció. A més, hi ha un total de 373 vivendes que estan en projecte.

Quan s'hagin acabat totes aquestes promocions, un 8,5% dels santcugatencs viuran en un habitatge social de Promusa. Les properes promocions es duran a terme l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.