El govern espanyol diu ara que Rodalies funcionarà 'abans del final de novembre'


  • Comparteix:

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha afirmat que el servei de Rodalies estarà restablert 'abans de finals de novembre'. Segons Álvarez, els mitjans de comunicació van 'interpretar malament' les paraules del secretari d'estat d'Infraestructures quan van dir que les línies afectades per les obres del TGV no tornarien a funcionar abans del 30 de novembre. Una de les línies afectades és la C-7 amb parada a Sant Cugat.

Segons la ministra les proves de les línies afectades estan 'pràcticament acabades', però Foment farà totes les comprovacions necessàries per garantir al màxim el bon funcionament del servei. Álvarez ha explicat que en els pròxims dies les empreses abocaran aigua per comprovar quina serà la reacció del terreny en cas que plogui, i els trens de prova circularan 'el temps necessari'.

Álvarez ha assegurat que l'opció d'entrada del TGV a Barcelona per Sants 'no és un error' però sí una decisió 'complexa i amb 'dificultats' adoptada per CiU, el PP i el PSOE. Segons la ministra, el traçat del TGV per l'interior de Barcelona es farà amb 'totes les garanties' i informes tècnics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.