Els Castellers esperen convertir-se en colla de vuit a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat intentaran convertir-se en colla de vuit en la diada castellera d'aquest diumenge. Els camises verdes portaran a la Plaça d'Octavià el 4 de 8, que ja van intentar carregar durant la Festa Major de l'any passat. Per això, la colla local fa una crida als santcugatencs perquè facin pinya i els ajudin a aconseguir aquesta fita històrica.

Abans de la diada, els Castellers faran dissabte a la tarda els tradicionals castells de vigília a la plaça de Pere San. Aquesta trobada acabarà amb un sopar i un concert del grup de gralles Ganxets.

Tot plegat servirà per fer pinya i preparar els dos castells més importants que portaran a plaça diumenge, la torre de 7 i el 4 de 8.

Per al cap de colla, Marcel Serra, completar el 4 de 8 és possible.

Marcel Serra

Hem assajat fort. S'han fet bones proves dels castells i ara cal acabar de treballar-hi.


El cartell de la diada castellera d'enguany ha anat a càrrec de la presidenta de Firart, l'artista Imma Pueyo. Els Castellers de Sants acompanyaran els camises verdes en la seva sortida a plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.