Un treballador de Gas Natural ferit per cremades en perforar un cable de Fecsa


  • Comparteix:

Un operari que treballava en la instal·lació de la xarxa de Gas Natural al carrer Santiago Rusiñol ha resultat ferit aquest dilluns en foradar amb un martell pneumàtic un cable de baixa tensió de Fecsa. L'operari treballa per l'empresa Somgas, que és una contracta de Gas Natural.

L'accident s'ha produït mentre el treballador perforava el paviment del carrer amb un martell pneumàtic durant els treballs de soterrament d'una canalització de Gas Natural. L'operari de Somgas ha resultat ferit per cremades de diferent consideració al braç dret, al pit i a la cara i està ingressat a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Fonts de Somgas han explicat a Cugat.cat que l'accident ha estat propiciat per una mala senyalització dels cables de Fecsa que no seguien les mesures de protecció ordenades pel Departament d'Indústria.

Escoltem el cap d'obra de Somgas encarregat dels treballs del carrer Santiago Rusiñol, Manolo González.

Manolo González

No pot haver-hi cap instal·lació soterrada a menys de 50 centímetres de profunditat i si no hi ha cap remei s'ha de protegir i aquesta no ho estava.


Des de Somgas també han informat que han posat el cas en mans del seu departament jurídic per tal de depurar les presumptes responsabilitats per part de Fecsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.