Els pregoners de RSC anuncien que l'emissora es convertirà en la productora Cugat.cat


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat aprofita el pregó de la Festa de Tardor per anunciar que es convertirà en la productora municipal multimèdia Cugat.cat. Els pregoners han fet un repàs a l'ahir, l'avui i el demà de l'emissora municipal, acompanyat d'un muntatge de vídeo i so que ha estat la presentació davant la ciutadania d'aquesta productora.

Amb un muntatge multimèdia, l'emissora municipal ha volgut fer una demostració de la tasca que ara enceta i de la feina que ha realitzat durant 25 anys.

La cap d'Esports, Carme Reverte, ha estat l'encarregada de fer aquesta passejada per la història de l'emissora.

Carme Reverte

Vam néixer amb la Transició, amb la vocació de servei a Sant Cugat. La cohesió ciutadana, la defensa de la identitat i la catalanitat han estat els eixos de l'emissora.


Són ja 25 anys i molts canvis, que ara es personalitzen sota el non de Cugat.cat. El cap d'Informatius, Miquel Herrada, ha explicat durant el pregó què significa aquesta transició

Miquel Herrada

Ràdio Sant Cugat es convertirà en 'Cugat.cat, Comunicació Audiovisual'. Inclourà un servei de ràdio, de televisió a través del sistema IP, una productora i un diari electrònic.


El pregó de Ràdio Sant Cugat no ha volgut oblidar la Festa de Tardor i el seu esperit, al que s'ha afegit l'emissora municipal. Així ho ha explicat la redactora d'aquesta casa, Mar Castro davant una plaça d'Octavià amb mig miler de persones.

Mar Castro

Calen uns mitjans de comunicació que interrelacionin els barris, les entitats i el conjunt de l'opinió pública per construir el Sant Cugat del segle XXI.


Per primer cop a la Festa de Tardor s'ha fet un pregó multimèdia i coral, on Ràdio Sant Cugat ha explicat els seus processos de producció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.