La 32a edició de la Festa de Tardor aplega 88 entitats i més de 70 activitats


  • Comparteix:

Satisfacció de la comissió organitzadora de la Festa de Tardor per l'afluència de públic a les més de 70 activitats programades. Ara, la fita per la propera edició serà consolidar la part de festa que se celebra el dissabte.

La comissió fa un balanç positiu de la feina de les entitats i de la participació dels santcugatencs. Per segon any consecutiu la Festa de Tardor inclou el dissabte dins els actes programats. Pel membre de la comissió organitzadora de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, la pròxima fita és consolidar la jornada del dissabte.

José Manuel Casteleiro

Consolidar molt més les activitats del dissabte. És un dia que l'anem omplint poc a poc. Aquest és el segon any.


La 32a edició d'aquesta festa ha comptat amb la participació de 88 entitats i s'han organitzat més de 70 activitats. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, la Festa de Tardor demostra la vitalitat de la ciutat.

Lluís Recoder

És una mostra de la vitalitat del teixit associatiu de Sant Cugat, és una cosa de la qual la ciutat se'n sent orgullosa.


Les sorpreses han vingut de la mà de Ràdio Sant Cugat, que enguany ha estat la pregonera d'aquesta Festa de Tardor. Amb pregó multimèdia i coral, l'emissora municipal ha anunciat a la societat santcugatenca la seva conversió en la productora municipal multimèdia Cugat.cat. El cap dels Serveis Informatius d'aquesta casa, Miquel Herrada, ha explicat en què consisteix aquesta transformació.

Miquel Herrada

Ràdio Sant Cugat es convertirà en 'Cugat.cat, Comunicació Audiovisual'. Inclourà un servei de ràdio, de televisió a través del sistema IP, una productora i un diari electrònic.


El proper dilluns la comissió de la Festa de Tardor es reunirà per començar a perfilar la 33a edició amb les propostes de bona part de les entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.