El tercer CAP funcionarà a finals del 2009 i integrarà els serveis socials


  • Comparteix:

El CAP de Valldoreix incorporarà nou personal fins que el tercer centre estigui construït

El CAP de Valldoreix incorporarà nou personal fins que el tercer centre estigui construït

El tercer CAP de Sant Cugat entrarà en funcionament al barri de Can Mates d'aquí a dos anys. Així ho ha avançat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha explicat també que aquest mes s'aprovarà l'avantprojecte del centre sanitari. La proposta preveu integrar part dels serveis socials de l'Ajuntament en el nou equipament.

L'equip de govern valora de manera molt positiva les reunions que cada mes mantenen amb responsables del Catsalut per acabar de concretar el projecte del tercer Centre d'Atenció Primària de la ciutat, que s'ubicarà al barri de Can Mates.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha avançat a Ràdio Sant Cugat que ara estan estudiant l'avantprojecte del nou CAP i ha anunciat que en dos anys el centre sanitari entrarà en funcionament.

Carmela Fortuny

L'avantprojecte estarà acabat aquest mes. L'obra pot estar acabada en dos anys.


Fortuny ha explicat que un dels punts que s'estan discutint amb el Catsalut és la possibilitat d'encabir, al nou CAP, els serveis socials de l'Ajuntament.

Carmela Fortuny

Estem negociant que part dels serveis socials de l'Ajuntament estiguin integrats dins el CAP.


D'altra banda, Fortuny ha explicat que el proper mes de desembre el CAP de Valldoreix tindrà tres metges i tres infermeres més per donar resposta a l'increment de la demanda que experimentarà la ciutat en els propers dos anys, amb l'arribada de nous ciutadans als barris de Can Mates i Volpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.