L'alcalde troba una 'gran notícia' l'arribada dels estudis de medicina a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde celebra que Sant Cugat aculli el curs vinent una nova facultat de medicina a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Lluís Recoder considera que es tracta d'una bona notícia per a la nostra ciutat i també per al conjunt del país, ja que contribuirà a resoldre la manca de facultatius.

El Consell Interuniversitari de Catalunya ha aprovat aquesta setmana que la Universitat Internacional de Catalunya, amb seu a Sant Cugat, i les universitats de Girona i Pompeu Fabra puguin impartir aquests estudis a partir del curs vinent.

Per a Recoder, aquesta és una 'gran notícia' no només per a la ciutat i els futurs metges, sinó sobretot per al conjunt de Catalunya.

Lluís Recoder

És una gran notícia per Catalunya perquè vivíem una situació surrealista: hi havia manca de professionals i en canvi no permetíem als joves que estudiessin.


Els nous estudis es posaran en marxa l'any vinent, coincidint amb el desè aniversari del centre educatiu privat. Durant aquest temps, el campus santcugatenc s'ha consolidat amb la clínica universitària d'odontologia així com els estudis d'infermeria i fisioteràpia i diferents postgraus relacionats amb les Ciències de la Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.