La diada solidària de HP recapta més de 29.000 euros per tirar endavant dos projectes


  • Comparteix:

Més de 1.200 treballadors i familiars de l'empresa Hewlett Packard (HP) han aconseguit recaptar més de 29.000 euros a la 10a Diada Solidària que organitza la planta santcugatenca. Enguany, els diners recaptats es destinaran al foment de l'educació a zones urbanes i rurals de l'Índia i a la millora de l'atenció sanitària a Nicaragua.

Per desè any consecutiu l'empresa informàtica HP ha organitzat una Diada Solidària amb els treballadors de la planta santcugatenca. L'objectiu, com sempre, ha estat col·laborar amb projectes solidaris i recaptar diners per finançar-los.

La responsable de comunicació de HP, Eva Blanco, explica què es farà ara amb aquesta recaptació.

Eva Blanco

Hem aconseguit assolir els dos objectius que teniem. Un és a l'Índia per construir una escola i l'altre a Nicaragua per equipar un centre d'assistència sanitària.


Els treballadors de la planta santcugatenca col·laboren amb aquesta iniciativa a partir de diferents tallers que han compartit, a més, amb els seus familiars. Blanco explica en què ha consistit la jornada.

Eva Blanco

L'activitat principal és una carrera que, a més, està envoltada d'altres activitats. És fa una aportació mínima de 10 euros.


L'empresa també hi col·labora doblant la xifra recaptada pels treballadors i els seus familiars fins superar, enguany, la xifra dels 29.000 euros que permetran realitzar els dos projectes triats pels mateixos treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.