El Vallès Occidental comença a donar forma a l'Agència de Salut Pública


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni a Terrassa

Moment de la signatura del conveni a Terrassa

Sant Cugat participa en una prova pilot de l'Agència de Salut Pública del Vallès Occidental, una iniciativa pionera que oferirà serveis sanitaris a la població de la comarca. Aquest conveni, en què participen vuit municipis i la Generalitat, prepararà el desplegament de l'agència i el futur Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental.

Amb el conveni, es constitueix un òrgan anomenat Equip de Salut Pública i la seva comissió d'assaig per coordinar els diversos agents que participaran en el futur Govern Territorial de Salut del Vallès Occidental.

Segons la consellera de Salut, Marina Geli, la prova pilot té per objectiu 'ampliar la promoció i la prevenció de la salut' per millorar aspectes com 'la sinistralitat laboral i les infeccions de transmissió sexual' i fer-ho de forma coordinada amb els ajuntaments.

Geli destaca el paper dels consistoris per oferir aquestes prestacions a la població.

Marina Geli

Volíem veure territoris de Catalunya per comprovar com es gestionen aquestes prestacions.


A part de Sant Cugat, al conveni hi participen els municipis de Castellbisbal, Terrassa, Rubí, Matadepera, Sant Quirze, Ullastrell i Viladecavalls. La resta d'administracions involucrades són el departament de Salut, la Diputació de Barcelona, el Servei Català de la Salut i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.