El veïns de Coll Favà proposen mesures per reduir la velocitat dels cotxes


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Coll Fava denuncia que la velocitat dels vehicles a l'avinguda de Francesc Macià i la Ronda Nord és 'massa elevada' i emplaça l'Ajuntament a prendre mesures per pal·liar aquesta situació. Una de les solucions que proposa l'associació és la instal·lació d'un ràdar.

L'altra proposta dels veïns és incrementar el nombre de senyals d'stop a les cruïlles de l'avinguda per obligar els conductors a reduir la velocitat. A banda del perill que suposa per als vianants, els veïns es queixen que, a més velocitat, els vehicles generen més soroll.

Escoltem Antonio Lucas, president de l'Associació de Veïns de Colla Favà, en declaracions al magazin 'Sant Cugat a fons.'

Antonio Lucas

L'avinguda Francesc Macià s'ha convertit en una via bastant ràpida i s'hauria de prendre alguna mesura. Hem estat parlant de demanar un radar.


Els veïns del barri també contemplen la transformació de la estació de Renfe de Vulpalleres quan el TGV de mercaderies arribi a la ciutat al 2010. Una de les actuacions que es contemplen és la construcció d'un nou aparcament a tocar de CEIP Pins del Vallès que ampliï la capacitat de l'actual.

Segons l'associació, l'accés al parking s'hauria de construir des de la Ronda Nord i no per l'actual entrada del centre educatiu.

Antonio Lucas

Tenen pensat fer un pàrking entre la ronda i les vies i fer l'entrada pel col·legi Pins del Vallès. Nosaltres pensem que l'entrada s'ha de fer a la Ronda Nord.


Amb l'accés per la Ronda Nord, l'associació pretén evitar la saturació a l'avinguda de Can Vulpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.