Pere Narbona, nou president de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran


  • Comparteix:

Pere Narbona substitueix Antoni Monerris al capdavant de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. L'assemblea de l'entitat ha validat el canvi de presidència i ara té previst definir els eixos que guiaran la nova etapa de l'Aula.

Antoni Monerris ha passat, fa una setmana, el relleu de la presidència de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran al santcugatenc Pere Narbona.

Narbona ha explicat a Ràdio Sant Cugat que en els propers dies convocaran una assemblea per acabar de perfilar els nous objectius de l'entitat. Amb tot, Narbona ha avançat que de moment no hi haurà gaire canvis.

Pere Narbona

En poc temps decidirem quins són els objectius, però no seran gaire diferents als d'ara perquè crec que s'han de mantenir.


Per a Narbona, aquesta nova etapa al capdavant de l'Aula d'Extensió Universitària és un repte personal per fer créixer la seva inquietut cultural.

Pere Narbona

La societat de l'AEU té una inquietut molt forta pels temes culturals i jo això ja ho porto dins.


Pere Narbona viu a Sant Cugat des de fa 23 anys i ha estat president de l'Hospital General de Catalunya entre els anys 1993 i 2002. L'any 1984, es va presentar a les llistes del PSC a les eleccions al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.