Tot a punt per a la celebració de la Nit de l'Esport aquest dimecres


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició dels premis

Imatge de l'última edició dels premis

Més de 300 persones assistiran aquesta nit a l'onzena edició dels Premis Esport en Marxa i a la segona Nit de l'Esport, que organitza Ràdio Sant Cugat. L'acte, que premiarà els millors esportistes i entitats locals de la temporada esportiva, començarà a les nou de la nit al Teatre-Auditori.

La gala de celebració dels Premis Esport en Marxa, organitzada per Ràdio Sant Cugat, arriba aquesta nit amb algunes novetats principals. En l'edició d'enguany es repartiran 10 premis, un més que en edicions anteriors, ja que s'inclou un premi honorífic.

La cap d'esports de Ràdio Sant Cugat i organitzadora de l'acte, Carme Reverte, ha donat algunes pistes dels possibles premiats d'aquesta nit. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Carme Reverte

La gent que habitualment segueix el món de l'esport local ja es pot fer una idea general de cap a on recauran els premis d'enguany.


Carme Reverte ha deixat clar, però que l'acte d'aquesta nit va molt més enllà dels premis que s'atorgaran.

Carme Reverte

Estem parlant de la celebració de la Nit de l'Esport, una jornada esportiva que hem de celebrar tots plegats.


El Teatre-Auditori serà un any més l'escenari del sopar-espectacle i l'entrega de premis que comptarà amb l'actuació del premi estatal de mentalisme, Luis Pardo, i la interpretació musical del conjunt santcugatenc Abaiba, liderat per la cantant Anna Luna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.