Una conferència sobre el violència masclista obre els actes de 'Sant Cugat contra la violència'


  • Comparteix:

La violència s'ha superat en les formes, però en el contingut i en el fons se segueixen tenint pensaments arcaics. Ho ha dit el psicòleg especialista en el gènere masculí i tractament de la violència masculina, Jorge Corsi, en la conferència 'Una tragèdia superable'. Aquesta xerrada ha obert els actes en motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que té lloc aquest diumenge.

La xerrada ha tractat qüestions com els motius dels maltractaments a la dona i si es pot fer alguna cosa al respecte. L'objectiu de la iniciativa ha estat donar respostes a les preguntes més habituals que la població té sobre aquest problema.

Corsi explica quina sortida tindrien els maltractaments.

Jorge Corsi

Com que no és un problema individual sino que afecta a la cultura, hem d'esperar a que hi hagi molts canvis a la societat perquè poguem veure canvis reals en la violència de gènere.


Aquesta xerrada és la primera de les activitats que es fa a la ciutat amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere sota el lema 'Sant Cugat contra la violència'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.