Els premis Esport en Marxa homenatgen el mestre d'escacs Arturo Pomar i Joan Ramon Subirats


  • Comparteix:

La Nit de l'Esport organitzada per Ràdio Sant Cugat ha homenatjat enguany el mestre d'escacs Arturo Pomar i ha reconegut l'expresident de l'Olympic Floresta, Joan Ramon Subirats, i el llençador de pes Eloi Rovira. Més de 300 persones han omplert el Teatre-Auditori en la gran festa de l'esport santcugatenc, que ha aplegat la gran majoria d'esportistes i entitats de la nostra ciutat.

La gala, celebrada aquest dimecres, ha servit per lliurar els Premis Esport En Marxa, que enguany han arribat a la seva onzena edició. El de millor esportista se l'ha endut Eloi Rovira, llençador de pes del Futbol Club Barcelona.

Els altres nou premis han anat a parar al sènior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat, l'equip benjamí del Mira-Sol de futbol, l'entrenador David Lizano, el Club Rugbi Sant Cugat, el futbolista Lucas Porcar, la Unió Ciclista Sant Cugat i l'Escola Avenç. Els darrers premis, i els més emotius, han reconegut la trajectòria de Joan Ramon Subirats, l'expresident de l'Olympic Floresta, i Arturo Pomar, el primer mestre d'escacs de l'Estat espanyol.

Subirats ha dedicat el premi al seu pare.


Joan Ramon Subirats

M'ha vingut al cap el meu pare, que va ser president del club d'una parròquia molt pobra. Ell em va ensenyar els valors.



Els premis Esport en Marxa s'han lliurat en el marc de la segona Nit de l'Esport, que ha estat vista com un èxit participatiu i d'organització per part de les entitats esportives. L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat així la cita organitzada per Ràdio Sant Cugat.

Lluís Recoder

És una mostra de l'acollida que té la iniciativa en el món de l'esport. És un punt de trobada i reconeixement per a la gent de l'esport.


A banda del lliurement dels premis, els més de 300 assistents a la Nit de l'Esport han pogut gaudir d'un sopar i dels espectacles del mentalista Luis Pardo i del grup de música 'Araíba Trio'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.