Troben ratolins al CEIP l'Olivera


  • Comparteix:

Les famílies dels alumnes del CEIP l'Olivera denuncien que al centre hi ha ratolins. Segons els pares fa mesos que els ratolins volten per l'escola i cap responsable del centre, ni l'Ajuntament ni la Generalitat els ho havien fet saber. El consistori assegura que no hi ha motiu per alarmar-se perquè ja s'ha fet un tractament contra els ratolins.

Una mare del CEIP l'Olivera ha explicat a Ràdio Sant Cugat que aquesta setmana el seu fill de quatre anys li ha fet saber que a una de les aules del centre hi havia dos ratolins, un d'ells mort. El pare de l'alumne s'ha posat en contacte amb l'escola que els ha comunicat que fa mesos que estan assabentats del problema però que ja està en mans dels Serveis Territorials d'Educació.

Així ho ha explicat una de les mares afectades.

Mare afectada

La directora m'ha reconegut que fa mesos que hi ha ratolins però que fins que no han entrat a les aules no ha vingut ningú de Sanitat.


Des del consistori, la regidora d'Educació i Joventut, Ester Salat, ha fet una crida a la tranquil·litat i ha assegurat que no hi ha motiu per alarmar-se perquè ja s'ha procedit a actuar contra els ratolins dins el protocol habitual de sanitat.

Escoltem Ester Salat.

Ester Salat

Hem fet una actuació molt concreta i ja ha donat resultats. Hem trobat ratolins que han ingerit verí i ara estem examinant la zona per saber si el tracatment ha estat efectiu.


El procediment utilitzat ha estat el de posar verí en llocs molt concrets. Com que el verí es posa en forma de parany amb menjar, Salat ha explicat que si es posa de forma massiva pot produir-se un efecte rebot i poden aparèixer més ratolins pensant-se que és menjar.

La regidora d'Educació i Joventut també ha explicat que l'entorn del CEIP l'Olivera es concentren focus de nous creixements on hi ha molts moviments de terres que destrueixen l'habitat dels ratolins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.