L'Ajuntament proposa lluitar contra la violència domèstica amb informació i educació


  • Comparteix:

Lluitar contra la violència domèstica de gènere amb propostes encaminades a informar en positiu sobre aquest problema i a educar en la igualtat. Aquesta és, segons l'alcalde Recoder, la resposta que dóna la corporació local a la violència domèstica. Per fer més efectiva aquesta lluita, i coincidint amb el Dia Mundial Contra la Violència Domèstica, l'Ajuntament i els agents implicats en aquesta qüestió han signat un protocol de coordinació i actuació.

L'Ajuntament, l'estament judicial, les forces de seguretat o les entitats socials són alguns dels agents implicats en la lluita contra la violència domèstica que han signat el protocol d'actuació i coordinació.

La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, ha explicat que l'objectiu general d'aquest protocol és 'poder atendre millor els casos de violència domèstica.

Mercè Conesa

L'objectiu general del protocol té la missió de coordinar tots els serveis que poden i han d'atendre a Sant Cugat els casos de violència domèstica


L'alcalde Recoder ha recordat que el camí per arribar a reconèixer institucionalment la violència domèstica 'com un atemptat contra els drets humans ha estat llarg i difícil'. L'alcalde ha dit que la violència domèstica és un problema que afecta a totes les societats, inclosa la nostra. Per aquesta raó, l'Ajuntament va voler donar una resposta al problema. Segons Recoder, aquesta resposta passa per informar en positiu i educar en la igualtat.

Lluís Recoder

La nostra resposta ha estat encaminada a informar en positiu i a educar en la igualtat


L'acte de signatura del protocol s'ha iniciat amb la lectura d'un manifest que ha editat l'Ajuntament, des del servei municipal Dóna Informació, per condemnar la violència domèstica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.