Detingut un menor sospitós de vuit robatoris en domicilis


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor santcugatenc acusat d'una temptativa de robatori en un domicili de la ciutat. A partir de les proves recollides en lloc dels fets, la policia ha relacionat el menor amb set robatoris més que han tingut lloc a Sant Cugat.

Els Mossos d'Esquadra sospiten que el menor pot ser també responsable de diferents robatoris fora del municipi. El menor ha estat enxampat en l'acte i ha estat relacionat amb els altres set robatoris a partir de les empremtes digitals i de les soles de les sabates.

Escoltem l'inspector en cap de la comissaria de Mossos de Sant Cugat, Roger Sales, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Roger Sales

Va ser una detenció a l'acte. Vem detectar un menor entrant en una casa i resulta que a partir d'aquest menor, per empremtes dactilars i de soles de sabata, s'han resol set casos més.


El menor ha passat a disposició de la fiscalia i, tot i que no pot ingressar a la presó, podria ser internat en un centre de menors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.