La fiscal en cap de Catalunya assegura que els avortaments del doctor Morín eren 'radicalment il·legals'


  • Comparteix:

La fiscal en cap de Catalunya, Teresa Compte, ha dit que les activitats de les clíniques del grup Ginemedex-TCB intervingudes aquest dilluns a Barcelona eren 'radicalment il·legals'. La Guàrdia Civil ha detingut ja el doctor resident a Sant Cugat Carlos Morín i cinc persones més acusades de fer avortaments il·legals i no descarta fer més detencions.

La fiscal en cap, que ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio, no ha volgut valorar perquè s'ha fet càrrec de les investigacions la Guàrdia Civil i no els Mossos d'Esquadra i ha dit que 'es tracta d'una decisió judicial en què la fiscalia no ha intervingut'.

La jutge que porta el cas també veu indicis per imputar als detinguts un delicte d'associació il·licita després del registre de les clíniques i el domicili de Morín, ubicat a Sant Cugat. A aquest presumpte delicte se'ls sumaria la falsedat de documents, intrusisme laboral i els avortaments il·legals. Un altre dels imputats és la dona de Morín, que també viu a la nostra ciutat.

La Guàrdia Civil i la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, juntament amb el Jutjat d'Instrucció número 33 de Barcelona, duen a terme aquesta operació, que està sota secret de sumari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.