Neix el pla d'acollida de nouvinguts, una nova eina per a la integració a la ciutat


  • Comparteix:

L'Ajuntament posa en marxa el pla d'acollida de nouvinguts, una nova eina que vol potenciar de forma real la integració a Sant Cugat dels nouvinguts de dins i fora de l'Estat espanyol. Aquest pla constarà de sessions informatives sobre diferents aspectes de la nostra ciutat i complementarà la guia d'acollida bàsica presentada recentment.

Fa un mes l'Ajuntament presentava la guia d'acollida bàsica amb la intenció de facilitar l'arribada als nouvinguts. Per complementar aquesta guia i seguir amb l'objectiu marcat, el consistori posarà en marxa un pla d'acollida de nouvinguts que es posarà al seu servei una vegada aquests s'empadronin a l'Ajuntament.

La regidora d'Immigració, Susanna Pellicer, explica l'objectiu d'aquest pla. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Susana Pellicer

El que volem és que entenguin què és la nostra ciutat i com és. Que se sentin benvinguts i que coneguin els seus drets i els seus deures.


Les diferents sessions acostaran tota mena de continguts als nouvinguts per tal de facilitar-los la màxima informació de Sant Cugat.

Pellicer defineix què s'explicarà en aquestes trobades.

Susana Pellicer

Hi haurà xerrades sobre els consells més bàsics de la ciutat, i després tindrem sessions de temàtica especialitzada.


Una de les novetats d'aquest nou pla és que s'amplia el concepte de nouvingut i es dirigeix a totes aquelles persones que venen a viure a Sant Cugat, independentment del seu lloc de procedència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.