L'actor valldoreixenc Francesc Orella ha estat guardonat amb un Premi Butaca


  • Comparteix:

L'actor resident a Valldoreix, Francesc Orella, ha estat guardonat pels premis Butaca com a millor actor. Orella ha rebut aquest guardó per la seva interpretació en l'obra 'La Caiguda', del Teatre Nacional de Catalunya.

Francesc Orella ha estat guardonat pel seu últim treball teatral, on interpreta un monòleg basat en el llibre 'La Caiguda' d'Albert Camus. L'actor va rebre el seu guardó ahir a la nit en la cerimònia celebrada al Pavelló d'Esports de Premià de Mar. La gala va repartir els premis de les setze categories de teatre i les quatre de cinema que formen els Premis Butaca.

Francesc Orella compta amb una llarga trajectòria professional en teatre, cinema i televisió. Entre algunes de les seves pel·lícules destaquen 'Morir, o no' de Ventura Pons i 'La Ciudad de los Prodigios' de Mario Camus. En teatre, Orella ha treballat amb directors com Adolfo Marsillach, Josep Maria Flotats o Mario Gas, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.