Torna la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

La campanya 'Un nen una joguina', organitzada pels Joves de la Parròquia, torna a recollir fons i regals perquè cap nen de Sant Cugat i rodalies es quedi sense joguina la nit de Reis. El plat fort de la campanya, que compleix 27 anys, serà un any més el concert de Nadal, a càrrec de la coral Belles Arts i el Cor Agleba.

L'objectiu de la iniciativa és ajudar a les famílies més necessitades del municipi perquè els seus nens no es quedin sense regal la nit de Reis. Enguany entre 300 i 400 infants es podran beneficiar de la iniciativa. Així ho ha explicat un dels responsables de la campanya, Oriol Andrés.

Oriol Andrés

La nostra única ambició és que cap nen es quedi sense joguina.


Enguany diferents entitats esportives, comerços i els CEIP Catalunya i Ferran i Clua, s'han adherit a la campanya amb diverses activitats i amb les tradicionals guardioles que estaran distribuïdes per tota la ciutat.

El punt àlgid arribarà dissabte 15 de desembre amb el tradicional concert de Nadal que tindrà lloc a les 10 de la nit al Monestir i que comptarà amb les interpretacions de la coral Belles Arts i el Cor Agleba.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.