Els Mossos frustren un intent de robatori a l'AP-7, al pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han frustrat un intent de robatori aquest dijous a l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat. Els pressumptes lladres van intentar robar un cotxe seguint el mètode peruà. Un d'ells ha fugit en veure la patrulla mentre que l'altre ha estat detingut a l'acte.

Els fets han passat aquest dijous a les deu del matí a l'autopista AP-7 a la nostra ciutat. Segons la declaració de la víctima, que viatjava sola, va sentir un soroll al cotxe i seguidament un altre vehicle li va fer indicacions perquè s'aturés. Ella va baixar però va tancar el vehicle amb clau. De manera que els lladres van intentar robar-li les claus però en aquell moment va arribar una patrulla de l'Àrea Regional de Trànsit i un dels sospitosos va fugir en el seu cotxe deixant el seu company al lloc dels fets. Una altra patrulla va arribar al lloc dels fets i van detenir l'altre presumpte lladre.

Mentre s'enllesteixen les diligències judicials, s'està intentant esbrinar si la identitat que ha facilitat el detingut és la correcta ja que, mentre diu ser un súbdit cubà, les bases de dades policials també l'identifiquen com a Carlos Rafael T.I., de 41 anys, veí de l'Hospitalet i de nacionalitat peruana. Tan aviat com s'acabi l'atestat, el detingut passarà a disposició del Jutjat de Guàrdia de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.