Indemnitzen amb 30.000 euros la mort d'un gruista de Sant Cugat


  • Comparteix:

La companyia d'assegurances Seguro Fidelidade haurà d'indemnitzar amb 30.000 euros la vídua d'un gruista de Sant Cugat que va morir fa cinc anys mentre treballava. La dona va presentar un recurs després que el Jutjat de Primera Instància donés la raó a l'asseguradora perquè considera que no havia d'indemnitzar-la pel sinistre on va perdre la vida el gruista.

La sentència indica que el marit de la recurrent tenia signada una pòlissa d'assegurances amb aquesta companyia i li cobria la mort o invalidesa que pogués patir en accident conduint la seva grua. El 30 d'octubre del 2002, el gruista va anar a fer un servei i, quan estava enganxant el vehicle a la grua, un camió va topar contra la grua i va matar el conductor.

Per aquest sinistre, la vídua va reclamar una indemnització, però primer la companyia i després el jutjat li van denegar perquè la pòlissa no indicava que es cobria un sinistre 'fora de la grua enganxant un vehicle'.

L'Audiència de Barcelona considera ara que la pòlissa li cobria aquest tipus d'accident que va patir ja que era en el desenvolupament de la seva tasca. El tribunal destaca que la tasca d'enganxar el vehicle a la grua s'integrava dins de la seva activitat. Per això reconeix la indemnització per a la recurrent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.