Demanen 20 anys al santcugatenc acusat de matar el seu pare a ganivetades


  • Comparteix:

La fiscalia demana 20 anys de presó per a l'acusat d'assassinar el seu pare clavant-li nou ganivetades a Sant Cugat a principis de març del 2005. En el judici que ha començat aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona, el processat ha negat haver comès aquest delicte i ha dit que el dia dels fets no va estar al domicili de la víctima. La fiscalia ha recordat al processat que al jutjat d'instrucció de Rubí que portava les diligències del cas va admetre haver-se barallat amb el seu pare al seu domicili.

La fiscal considera provat que l'acusat va anar a casa del seu pare i va clavar-li nou ganivetades. Tres de les ferides van afectar zones vitals i van provocar la mort de la víctima.

En aquest atac, el processat també va ferir la dona del pare, present al domicili, quan va intentar aturar l'agressió contra el marit. Tot i això, la fiscalia no ha presentat cap tipus de càrrec per aquestes lesions, ni cap indemnització per la dona, que està citada a declarar com a testimoni.

L'acusat ha insistit que tenia 'una bona relació' amb el seu pare, tot i que es veien poc, i que mai havia discutit amb ell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.