El santcugatenc acusat de matar el seu pare va advertir de les seves intencions a un amic la nit abans del crim


  • Comparteix:

Un amic del jove acusat d'assassinar el seu pare a ganivetades a Sant Cugat a principis de març del 2005 assegura que la nit abans del crim l'acusat li va explicar que estava enfadat amb el seu pare. Segons el testimoni, el jove li va confessar que 'el seu pare tenia la culpa d'estar en aquest país' i que si 'havia de matar algú, seria el seu pare'.

En concret, l'amic del processat ha assegurat que els atacs de nervis eren freqüents en l'acusat, així com també les queixes sobre el seu pare, amb qui s'enfadava sovint. En la sessió del judici d'aquest dimarts, tots els testimonis han coincidit en descriure la relació entre l'acusat i la víctima com a 'bona' tot i que força conflictiva, ja que es barallaven amb freqüència i discutien sovint.

La fiscalia demana 20 anys de presó per a l'acusat d'assassinar el seu pare clavant-li nou ganivetades al carrer de Victor Català, a Sant Cugat, a principis de març del 2005. En el judici que ha començat aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona, el processat ha negat haver comès aquest delicte i ha dit que el dia dels fets no va estar al domicili de la víctima. La fiscalia ha recordat al processat que al jutjat d'instrucció de Rubí que portava les diligències del cas va admetre haver-se barallat amb el seu pare al seu domicili.

En aquest atac, el processat també va ferir la dona del pare, present al domicili, quan va intentar aturar l'agressió contra el marit. Tot i això, la fiscalia no ha presentat cap tipus de càrrec per aquestes lesions, ni cap indemnització per la dona, que està citada a declarar com a testimoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.