L'Associació contra el Càncer organitza una tarda musical en viu per seguir recaptant fons


  • Comparteix:

L'Associació contra el Càncer de Sant Cugat organitza aquest dissabte una tarda musical en viu per recaptar fons per la lluita contra aquesta malaltia. L'Hotel Campus Bellaterra serà la seu d'aquesta tarda benèfica que acollirà un concert d'un quartet de la ciutat italiana d'Alba i l'actuació de la parella de ball campiona estatal de balls de saló.

Enguany serà la primera vegada que l'Associació contra el Càncer organitza la tarda musical en viu per recaptar fons per l'entitat.

La presidenta local de l'entitat, Marta Martí, explica en què consistirà aquesta tarda benèfica.

Marta Martí

El quartet d'Alba vingut expressament des d'Itàlia i la parella formada per Eva Aguilera i Jordi Mairal s'afegeixen a la causa.


De moment, l'associació ja ha venut 200 entrades. Els actes començaran a dos quarts de set de la tarda a l'Hotel Campus de Bellaterra. El preu de l'entrada és de 10 euros.

D'altra banda, el dia 16 de febrer tindrà lloc el tradicional sopar contra el càncer que organitza anualment l'associació.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.