Els àpats de Nadal costen entre 50 i 120 euros a restaurants de la nostra ciutat


  • Comparteix:

Els restaurants santcugatencs celebren les festes nadalenques amb menús especials, ball i festa. L'oferta de preus dels banquets oscil·len entre els 50 euros que aproximadament costa un dinar de Nadal fins als 115 euros pel sopar i la festa de la nit de Cap d'Any. Tots els menús proposen la tradicional escudella i carn d'olla.

Diversos establiments de la ciutat ofereixen gaudir en família o amics dels tradicionals àpats de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any. Celebrar el Nadal en un restaurant amb escudella i carn d'olla pot costar entre 50 i 65 euros. Reunir-se amb la família per Sant Esteve i gaudir dels tradicionals canalons té un preu que oscil·la dels 40 als 60 euros.

Passar la nit de Cap d'Any en un dels establiments de la ciutat ronda entre els 90 i 100 euros. Aquesta nit, els locals ofereixen ball de Cap d'Any o la possibilitat de seguir la festa en algun dels locals d'oci nocturn de la ciutat.

Els responsables del establiments Sant Cugat Hotel & Restaurant, Júnior i Mystic expliquen l'oferta dels seus establiments.

Restauradors

Hem elaborat diferents menus per cada dia. / Tenim menús especials per cada festa tret del dia de Nadal, que tanquem. / Per festes preparem dinars familiars amb el típic menú de Nadal.


La majoria de reserves són de clients fidels que repeteixen les celebracions nadalenques als restaurants de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.