La cavalcada de Reis de les Planes repartirà xocolata desfeta i 250 quilos de dolços


  • Comparteix:

La cavalcada de Reis de les Planes seguirà un any més amb la tradició i Ses Majestats faran el recorregut pels carrers del districte a cavall. El seguici repartirà al voltant de 250 quilos de caramels i piruletes. Mossèn Pere oferirà una xocolatada com a final de festa.

La cavalcada de les Planes es caracteritza per la particularitat de que els Reis Mags no van amb carrossa. La tradició d'aquest districte marca que els veïns els acompanyen a peu durant l'itinerari que Ses Majestats fan a cavall.

Aquest punt d'originalitat fa que, fins i tot, vingui gent de fora per gaudir de la cavalcada. Així ho ha dit la membre de la comissió de festes de les Planes, Begoña Paradeda.

Begoña Paradeda

Com que els reis van a cavall són més accessible pels nens, els poden tocar i això crida l'atenció.


El concurs de cotxes engalanats no faltarà a la cita i el guanyador s'emportarà un tortell. La jornada acabarà amb la xocolatada que oferirà mossèn Pere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.