El proper cicle de conferències dels Amics de la Unesco estarà dedicat a 'l'enigma de la vida'


  • Comparteix:

Una xerrada sobre 'Les condicions físiques per a l'origen de la vida' obrirà el nou cicle de conferències que organitzen els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat durant el mes de gener. Paral·lelament al cicle, l'entitat convoca una excursió a Vilanova i la Geltrú a finals de gener per visitar quatre museus locals.

Sota el títol de 'La vida, aquest enigma', els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat tornen a engegar un nou cicle de conferències amb l'any nou. El doctor en Ciències, David Jou, estrenarà el cicle el dijous 10 de gener, mentre que el doctor en Medicina, Jon Arriabalaga, oferirà la ponència 'Vida i malaltia: les infeccions emergents' el dia 17 del mateix mes.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Fèlix Mestres, explica per què han triat el tema de la vida i la primera conferència.

Fèlix Mestres

Sempre busquem algun tema trascendent. La primera és de David Jou, la figura més gran sobre física que tenim aquí.


'Déu, neurones i creences' és el títol de la tercera conferència, a càrrec de l'antropòleg Ramon Maria Nogués. Finalment, Vladimir de Semir serà l'encarregat de tancar el cicle el 31 de gener. Totes les conferències seran a l'Arxiu Nacional de Catalunya a tres quarts de vuit del vespre.

Paral·lelament a les conferències, el 26 de gener els Amics de la Unesco organitzen una visita a Vilanova i la Geltrú per visitar els museus del Ferrocarril, Víctor Balaguer i el Museu Romàntic.

Pel que fa el tradicional cine-fòrum, a partir d'ara es projectarà l'últim dimecres de cada mes a les set de la tarda. La pel·lícula prevista pel proper mes de gener és 'A la recerca del foc', lligada a la temàtica del cicle de conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.