Una trentena d'extreballadors de Ràdio Sant Cugat es reuneixen per celebrar els 25 anys de l'emissora municipal


  • Comparteix:

Una trentena d'extreballadors de Ràdio Sant Cugat s'han reunit aquest dimecres al vespre al restaurant Ca l'àvia per 'recordar vells temps'. La iniciativa, que ha sorgit dels propis periodistes, s'emmarca en l'any del 25è aniversari de l'emissora municipal.

Ràdio Sant Cugat va néixer el 13 de juny de 1982 al passatge de Sant Antoni i, en aquests moments, posa la seva mirada al futur amb la creació de la nova productora audiovisual Cugat.cat. A més de l'actual emissora de ràdio i dues web informatives, a partir d'ara s'ampliaran els serveis amb un nou portal multimèdia, Cugat.cat, que integrarà ràdio en directe, ràdio a la carta, un diari electrònic i una productora audiovisual.

Al llarg d'aquests 25 anys molts periodistes han passat per aquesta casa i han deixat la seva emprenta. Una trentena d'aquests extreballadors s'han reunit aquest dimecres al vespre per sopar al restaurant 'Ca l'àvia', al costat de l'antiga seu del carrer Sant Antoni, 24 anys més tard del sopar del primer aniversari de la ràdio, que es va produir en el mateix escenari.

El fundador de l'emissora i director fins l'any 1986, Ramon Grau, i Màrius Queralt, que treballa a la ràdio des de la seva fundació, han estat els portadors de la iniciativa.

Màrius Carol i Ramon Grau

La iniciativa va sorgir de tots dos ja que la gent que vam començar feia molt temps que no ens veiem i sempre deiem de fer un sopar.


Grau i Queralt també han valorat la transformació que està vivint l'emissora municipal cap a productora multimèdia.

Màrius Carol i Ramon Grau

Ho veiem molt bé, toca, no podem perdre el tren, són nous reptes i està bé que la ràdio els lideri ja que sempre ha sigut líder a la ciutat.


El sopar ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al restaurant 'Ca l'àvia', on s'han retrobat antics companys com Antoni Gómez, Rosa Díaz, Pep Amorós, Esteve Clarà, Maribel Cayuelas o Pilar Gefael, entre molts d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.