Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els llums de Nadal que il·luminaran aquestes festes ja s'han encès a Sant Cugat. Enguany l'encesa s'ha fet una setmana més tard de l'habitual per estalviar energia i reduir les emissions de CO2.

L'encesa ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a la plaça d'Octavià. Una cercavila i una xocolatada han acompanyat l'acte.

Tot i les crítiques de botiguers santcugatencs, l'alcalde, Lluís Recoder, ha defensat l'endarreriment de l'encesa dels llums per motius ecològics.

Lluís Recoder

En els últims anys hi ha certa tendència a encendre els llums de Nadal molt aviat. Les festes han de venir marcades per la tradició i no per la pressió comercial.


Les bombetes s'encendran entre les sis de la tarda i les onze de la nit, a excepció dels dies de celebracions, que estaran enceses fins a les dues de la matinada. Enguany, s'utilitzaran poc més de 350.000 microbombetes i tots els elements són de fil lluminós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.