Sant Cugat se suma al Dia Mundial contra la Sida amb una setmana d'actes


  • Comparteix:

Amb el lema 'Viu i Deixa Viure' l'Ajuntament ha organitzat una setmana plena d'activitats destinades a fer reflexionar sobre la Sida i sobre el dret de totes les persones a la vida. Entre els actes destaca la ubicació de taules informatives i una exposició sobre els mètodes de prevenció.

L'objectiu del programa d'actes és lluitar contra la discriminació i l'estigmació que pateixen les persones que viuen amb la SIDA. Amb aquest objectiu el gruix d'activitats d'aquesta setmana se centra en difondre la prevenció com a millor mètode per evitar el contagi de la malaltia.

Així avui es col·locaran taules informatives al CAP de Sant Cugat i al de Valldoreix i també es farà un taller sobre la Sida a l'Espai Jove de La Floresta a càrrec de la Creu Roja. Montserrat Saavedra explicat que l'objectiu del taller és acostar la informació als joves de manera didàctica:

Montserrat Saavendra

Conisteix en informar sobre la Sida, prevenció i està orientada a la gent jove.


D'altra banda, avui a la Plaça Gabriel Ferrater al Pla del Vinyet s'inaugura una exposició que en forma de plafons fa un repàs del què és la Sida, prevenció, tractament i transmissió. Montserrat Saavedra, de Creu Roja, creu que dies com diumenge serveixen per prendre consciència de l'abast del problema.

Montserrat Saavedra

Serveix per informar que és un problema més greu del que es pensa. Hi haurà dades per reflexionar.


La Biblioteca del Mil·lenari acull fins el 30 de desembre una exposició itinerant sota el títol "Què pinta la sida". Finalment dilluns i dimarts de la setmana que ve el casal Cultural de Mira-Sol desenvolupa un taller de teatre dirigit als alumnes de quart d'ESO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.