CCOO considera que les càmeres de l'Ajuntament vulneren la intimitat dels treballadors


  • Comparteix:

CCOO demana a l'Ajuntament que retiri diverses càmeres de videovigilància que hi ha a l'edifici del consistori ja que considera que podrien estar vulnerant el dret a la intimitat dels treballadors. A més, el sindicat reclama que es compleixi escrupulosament la normativa vigent en matèria de protecció de dades i videovigilància, i que es destrueixin les imatges en el termini màxim d'un mes.

Les càmeres que el sindicat demana que es retirin es troben al taulell d'informació i a la l'entrada al consistori del carrer de Dos de Maig. CCOO considera que amb aquesta videovigilància es podria estar vulnerant la llei pel que fa a la intimitat dels treballadors. Per aquest motiu, el sindicat demana a l'Ajuntament que les retiri i que s'adeqüi a la normativa.

Escoltem el responsable de la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament, Pepe Garcia.

Pepe Garcia

Hem demanat a l'Ajuntament que adeqüi a la normativa vigent les càmeres de filmació i que s'asseguri que els treballadors són conscients d'aquestes filmacions.


El sindicat també reclama que es col·loqui en un lloc ben visible un distintiu informatiu amb el contingut establert per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.